O nama

Mi smo mlada i entuziastična ekipa ljubitelja escape room igara. Imamo dugogodišnje iskustvo u igranju. Iza naše ekipe je preko 50 odigranih soba pa smo došli na ideju da napravimo svoju. Na ovaj način smo želeli da napravimo sobu koja će namučiti igrače u njenom rešavanju, ali što je najvažnije i dobro ih zabaviti.

Sobe su pune izazova koji moraju biti savladani kako bi došli do cilja. Za samo igranje nije potrebno predznanje. Ukoliko prvi put igrate escape room, tu su naši profesionalni game masteri koji će Vas i Vašu ekipu uvesti u igru. Potrebna je samo dobra volja i želja za zabavom. 

Kako se igra Escape Room

Ko može da igra?

Escape room je igra za svakoga. Ne postoje zahtevi za potrebnim veštinama, pošto je cilj ove igre zabava. Povedite vaše prijatelje, porodicu, saradnike ili napravite random tim i dobro se zabavite.

Team building

Escape room razvija timski duh, a ujedno je dobar i za zabavu. ovo je idealan spoj za team building.

za specijalne događaje

Šta god da slavite escape room može biti dobar izbor za proslavu. Bilo da je to neki važan događaj pa želite da častite ekipu, ili je dečiji rođendan, escape room će vam pružiti visoku dozu zabave.

FAQs

Najčešća pitanja i odgovori
Escape room je igrica koja se igra uživo. Nastala je kao simulacija video igara i ima za cilj zabavu. zaključani ste u prostoriji na 60 minuta. Rešavanjem zagonetki pronalazite glavno rešenje koje vas vodi do izlaza.
kako smo rekli da escape room simulira pravu igricu, odgovor je da. Zaključani ste u sobi, ali nemate razloga da paničite. Ukoliko ste klaustrofobični, u svakom trenutku možete napustiti sobu. Jedini problem je što napuštanje sobe znači da ste izgubili.
Najjednostavnije objašnjenje je da ste zatvoreni u sobi u kojoj se nalaze pravi i lažni tragovi. Praćenjem pravih tragova dolazite do rešenja koje vas vodi do izlaza iz sobe.
Ukoliko ste jednom uspešno prošli sobu, savet je da probate neku drugu. Kada ste jednom rešili sobu, sledeći put neće biti toliko zanimljivo i neizvesno kao prvi put.
Odgovor zavisi od same sobe. U principu vi ste jedina ekipa koja u tom trenutku igra sobu. U prostoriji se može naći game master i glumci koji su deo scenografije.
Nije potrebno ništa nositi, čak je zabranjena upotreba predmeta koji nisu deo igre. u sobi se nalaze sve potrebne, ali i nepotrebne stvari za rešavanje misterije
Starosna granica ne postoji, pa tako možete doći i odigrati sobu sa vašim najmlađim ili najstarijim članovima porodice.